Forum dla nastolatek xD
Cze¶æ wszystkim niebawem zaczynam now± prace i dosta³am w³a¶nie skierowanie na badania wstêpne. Dzwoni³am ju¿ nawet do dwóch placówek ale daj± mi terminy wizyty na za 2 a nawet za tygodnie... czy to standard teraz czy da siê to za³atwiæ gdzie¶ szybciej ?
o matko a¿ tak d³ugo ? nie no na pewno da siê to szybciej ogarn±æ, chocia¿by w przychodni Medivita na Mokotowie. Nie wiem dok³adnie jak teraz wygl±da sprawa z terminami ale jeszcze rok temu czeka³am maks 2- dni
te¿ szczerze polecam Medivitê tym bardziej, ze s± bardzo szybkie terminy a i konsultacje odbywaæ siê mog± te¿ w pe³ni online je¶li nie ma potrzeby wykonywania jaki¶ badan na miejscu w przychodni
dziêki dziêki dziewczyny za pomoc ja ju¿ jestem po badaniach i faktycznie uda³o siê je w zasadzie z dnia na dzieñ za³atwiæ w³a¶nie w Medivicie ( i to online). sprawnie, bezproblemowo. naprawdê fajnie, zapisa³am ju¿ sobie namiary na przysz³o¶æ
Rzecz obowi±zkowa co nie, trzeba to zaliczyæ i tyle. Mnie te¿ za nied³ugo czeka zmiana pracy, zastanawiam siê w jakim kierunku pój¶æ. Znalaz³am tak ju¿ portal https://fachpraca.pl/oferty-pracy/wroc%C5%82aw/ i tu du¿o og³oszeñ o pracê. Oczywi¶cie szukam czego¶ lokalnie, najlepiej we Wroc³awiu.
assanka napisał:
tydzieñ to i tak krótko, i to pewnie te¿ mówisz o placówce prywatnej ? bo jak wygl±da sprawa z NFZ to chyba ka¿dy z nas ju¿ wie
no tak jak mówiê, u mnie to by³a wizyta z dnia na dzieñ terminy maj± bardzo szybkie, najlepiej zadzwoniæ na recepcjê. mi³e i pomocne zawsze panie na pewno powiedz± Ci jak to w tym momencie wygl±da.