Forum dla nastolatek xD
Cześć wszystkim niebawem zaczynam nową prace i dostałam właśnie skierowanie na badania wstępne. Dzwoniłam już nawet do dwóch placówek ale dają mi terminy wizyty na za 2 a nawet za tygodnie... czy to standard teraz czy da się to załatwić gdzieś szybciej ?
o matko aż tak długo ? nie no na pewno da się to szybciej ogarnąć, chociażby w przychodni Medivita na Mokotowie. Nie wiem dokładnie jak teraz wygląda sprawa z terminami ale jeszcze rok temu czekałam maks 2- dni
też szczerze polecam Medivitę tym bardziej, ze są bardzo szybkie terminy a i konsultacje odbywać się mogą też w pełni online jeśli nie ma potrzeby wykonywania jakiś badan na miejscu w przychodni
dzięki dzięki dziewczyny za pomoc ja już jestem po badaniach i faktycznie udało się je w zasadzie z dnia na dzień załatwić właśnie w Medivicie ( i to online). sprawnie, bezproblemowo. naprawdę fajnie, zapisałam już sobie namiary na przyszłość
Rzecz obowiązkowa co nie, trzeba to zaliczyć i tyle. Mnie też za niedługo czeka zmiana pracy, zastanawiam się w jakim kierunku pójść. Znalazłam tak już portal https://fachpraca.pl/oferty-pracy/wroc%C5%82aw/ i tu dużo ogłoszeń o pracę. Oczywiście szukam czegoś lokalnie, najlepiej we Wrocławiu.
assanka napisał:
tydzień to i tak krótko, i to pewnie też mówisz o placówce prywatnej ? bo jak wygląda sprawa z NFZ to chyba każdy z nas już wie
no tak jak mówię, u mnie to była wizyta z dnia na dzień terminy mają bardzo szybkie, najlepiej zadzwonić na recepcję. miłe i pomocne zawsze panie na pewno powiedzą Ci jak to w tym momencie wygląda.