Świat nastolatek-wstęp tylko dla dziewczyn!

Forum dla nastolatek xD

#1 2021-11-08 09:59:47

ztao

Użytkownik

Punktów :   

opinie o agencji DOLCE VITA

witajcie dziewczyny planuje w przyszłym roku wyjechać do Niemiec do pracy, chciałabym zostać opiekunka osób starszych. Poszukałam w sieci informacji i wiem, że takie wyjazdy organizuje agencja pracy Dolce Vita. Kojarzycie może tą firmę ? Warto do nich aplikować ?

#2 2021-11-08 11:47:32

qinga

Użytkownik

Punktów :   

Re: opinie o agencji DOLCE VITA

sama myślę o tym by się przebranżowić. Skończyłam studia pielęgniarskie ale z różnych względów nie pracowałam w zawodzie. Teraz mąż dostał propozycję pracy w Niemczech i rozważamy wyjazd. Agencji nie znam ale też chętnie poczytam coś na ich temat.

#3 2021-11-15 18:42:38

olga83

Średniak

Punktów :   

Nie znam tej agencji, ale jeśli szukacie ciekawej pracy, która dostarczy Wam wyzwań, to sprawdźcie tę ofertę https://bizhub24.pl/forum/ogloszenia-pr … t4533.html . Szukają copywritera. Obowiązki to m.in. pisanie tekstów reklamowych i ich promocja. Jeśli znacie trendy internetowe i lubicie pisać teksty, to oferta jest dla Was.

#4 2021-11-16 15:35:56

assanka

Średniak

Punktów :   

jeśli chodzi o wyjazd do Niemiec i sprawdzoną agencję pracy to zdecydowanie polecam Dolce Vite sama wyjeżdżam z nimi od kilku lat i nie narzekam zarobki super, za pracę w okresie świątecznym są premie.

#5 2021-11-16 15:45:50

ztao

Użytkownik

Punktów :   

o dziękuje bardzo @assanka za info, nie słyszałam o tej firmie. A powiedz mi czy taka komunikatywna znajomość niemieckiego wystarczy ? i jak wygląda sprawa z dojazdem na miejsce pracy ? rozumiem, ze oni zatrudniają na podstawie umowy ?

#6 2021-11-17 07:23:12

assanka

Średniak

Punktów :   

ztao napisał:

o dziękuje bardzo @assanka za info, nie słyszałam o tej firmie. A powiedz mi czy taka komunikatywna znajomość niemieckiego wystarczy ? i jak wygląda sprawa z dojazdem na miejsce pracy ? rozumiem, ze oni zatrudniają na podstawie umowy ?

tak to praca w pełni legalna, jest umowa. o dojazd martwić się nie musisz bo firma go zapewnia. a jeśli chodzi o znajomość to spokojnie taka komunikatywna wystarczy najwięcej i tak nauczysz się w praktyce

#7 2021-12-02 22:39:27

amelina

Zaawansowany

Punktów :   

Nie znam niestety agencji więc nie mogę się wypowiedzieć. Ale z reguły zarobki są mniejsze niż jak normalnie pracuje się pod daną firmą, więc wydaje mi się, że lepsza będzie np. praca Bydgoszcz z umową podpisaną od razu z pracodawcą a nie z agencją.

#8 2021-12-09 11:10:13

ztao

Użytkownik

Punktów :   

assanka napisał:

ztao napisał:

tak to praca w pełni legalna, jest umowa. o dojazd martwić się nie musisz bo firma go zapewnia. a jeśli chodzi o znajomość to spokojnie taka komunikatywna wystarczy najwięcej i tak nauczysz się w praktyce

super, bardzo dziękuje raz jeszcze za wszystkie informacje jestem umówiona w przyszłym tygodniu na spotkanie w biurze także mam nadzieje, ze wszystko pojdzie po mojej mysli i zaraz po nowym roku uda się wyjechać

#9 2022-02-16 16:21:13

Merkusja

Nowy użytkownik

Punktów :   

Polecam na własną rękę poszukać pracy, nie jest to też nic takiego skomplikowanego, a w obecnych czasach bardzo łatwo jest coś ciekawego znaleźć przecież. Zobaczcie sobie tak portal https://fachpraca.pl/kalkulator-wynagro … 00-brutto/ i ich oferty, a także i praktyczne narzędzie - kalkulatory wynagrodzeń.

Forum dla nastolatek xD Zarejestruj się już dziś i pisz razem z nami!!!

Stopka forum

RSS