¦wiat nastolatek-wstêp tylko dla dziewczyn!

Forum dla nastolatek xD

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2021-11-04 08:44:10

tonka00

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Rozwód rodziców - jak to wygl±da?

Co mo¿na zrobiæ w takiej sytuacji? Bêdê mia³a jakikolwiek wp³yw na to, komu s±d przyzna podstawowe prawo do opieki?
Staram siê znale¼æ na ten temat jakie¶ konkretne informacje, ale jêzyk prawniczy z www.rozwodznia.pl/sprawy-rodzinne/ jest dla mnie kompletnie niezrozumia³y... albo to po prostu ze zdenerwowania

Mo¿ecie mi to prze³o¿yæ na co¶ bardziej zrozumia³ego, z polskiego na nasze Co?

#2 2021-11-16 14:53:45

mañka

¦redniak

Punktów :   

Re: Rozwód rodziców - jak to wygl±da?

Polecam zg³osiæ siê do adwokata £ukasza Wêg³owskiego w Szczecinie. Nie mia³am okazji sama korzystaæ ale mam siostrê po rozwodzie. By³o trudno ale dziêki pomocy tej kancelarii uda³o siê zakoñczyæ jej ma³¿eñstwo po jej my¶li. M±¿ nie zabra³ jej wszystkiego jak straszy³, wrêcz to on uznany zosta³ za winnego rozpadowi ma³¿eñstwa.

#3 2022-10-30 10:45:24

maruda

Mistrz

Punktów :   

Ogólnie sam rozwód to na pewno nigdy nie jest przyjemna rzecz, ale czasami jest po prostu niezbêdnym wyj¶ciem. Jestem zdania, ¿e warto tak¿e zapoznaæ siê z wpisem https://grudziadz365.pl/pl/644_material … menty.html poniewa¿ to w³a¶nie tam napisano jak napisaæ pozew o rozwód bez orzekania o winie.

#4 2023-04-24 16:37:34

maruda

Mistrz

Punktów :   

Kiedy jeszcze w³a¶nie chodzi o sam rozwód to ja tak¿e chcê powiedzieæ, ¿e na pewno bardzo wa¿n± kwesti± jest to aby mieæ wiedzê jak podzieliæ maj±tek po rozwodzie. Na pewno bardzo szczegó³owo o tym napisano w https://togethermagazyn.pl/jak-podzieli … rozwodzie/ wiêc zachêcam was do czytania takich materia³ów.

Forum dla nastolatek xD Zarejestruj siê ju¿ dzi¶ i pisz razem z nami!!!

Stopka forum

RSS