Forum dla nastolatek xD
Bardzo podoba mi siê pewien ch³opak , ja mu te¿ ale w ty problem ¿e moja najlepsza kumpela mi siê w to wszystko wchrzania i przez to On nie jest pewien tego co chce ... Co mam zrobiæ ¿eby mi z nim wysz³o i kole¿anka w koñcu mi da³a spokój twierdz±c ¿e on jest taki i siaki (mówi tak ,bo wiem ¿e jej te¿ siê podoba) . Co robiæ . ? pomó¿cie
U¿ytkownik
Nie zrozumia³am ciê skarbie do koñca, ale je¶li ci siê kumpela wchrzania, to przecie¿ nie ma znaczenia, skoro siê kochacie. Poza tym sk±d wiesz, ¿e ciê ch³op kocha? My¶lisz, ¿e to jedynie kwestia tego, ¿e "Nie wie czego chce"? Opisz to wszystko jako¶ zgrabniej a mo¿e pomogê.
Bo chodzi o to ¿e praktycznie prawie z nim jestem i wgl . Ale ta kumpela mi mówi ¿e on jest nie dla mnie i wgl a wiem ¿e jej te¿ siê podoba i chce z nim byæ bo mi to prosto w oczy powiedzia³a , nie twierdzê ¿e on mnie kocha ale wiem ¿e mu na mnie zale¿y itp. ale nie wiem co robiæ skoro moja friend te¿ z nim chce byæ i ona mi siê w to wcina i on nie jest teraz pewien czy do mnie bajerowaæ i wgl bo ona mu na mnie ró¿nych bzdet nagada³a . i co teraz . ?
Nowy u¿ytkownik
Co o tym my¶leæ?
Znam go od dzieciñstwa. zawsze marzy³am by chocia¿ go raz poca³owaæ, zdarzy³o to siê ju¿ dwa razy jednak on do mnie chyba nic nie czuje na drugi dzieñ udawa³ ¿e o niczym nie pamiêta. Ja go kocham a on mnie olewa i nie rozumie tego co do niego czujê. Wiem ¿e z tego nic nie bêdzie bo on ma dziewczynê( choæ jej nie kocha). On chyba wie ¿e ja co¶ do niego czujê ale i tak mnie olewa. Skoro nie chcê ze mn± byæ to po co mnie ca³owa³? Ju¿ sama siê w tym gubiê... Ci±gle o nim my¶l, Nigdy nie zapomnê tych dwóch nocy spêdzonych razem. Dla mnie to by³o bardzo du¿o a dla niego chyba NIC NIE ZNACZY£O. Jakby to siê nie zdarzy³o to by³o by inaczej. Tak przynajmniej nie robi³am sobie nadziei a teraz to ju¿ nie wiem... mo¿e on jednak co¶ do mnie czuje...
POMOCY!! CO MAM ZROBIÆ??!?!
Chodze z pewnym ch³opakiem z klasy ale podoba mi sie tez inny.Ten inny lubi mnie ale nie wiem czy mnie kocha a z tym co chodze juz di niego nic nie czuje.
Nowy u¿ytkownik
rozstañ siê a za miesi±ce zagadaj do drugiego