Forum dla nastolatek xD
Nowy użytkownik
Hej. Planuję zapisać się do dobrego i sprawdzonego fryzjera. Chciałabym rozjaśnić swoje włosy, dlatego też myślałam o https://www.ttstudiourody.pl/fryzjer/ . Co sądzicie? Wydaje mi się, że to byłby bardzo dobry wybór
Gdzie znajduje się ten salon? Marzy mi się kompletna metamorfoza, ostatnie dwa lata farbowałam na brązy i czerń, ale chciałam teraz wrócić do koloru bardziej zbliżonego do mojego średniego blondu. Wiem, ze to łatwe nie będzie, więc wolę sprawdzony salon
Mam dość zniszczone i suche włosy i na ten moment z nimi poradziła sobie tylko linia Inoar Kálice. Dała najlepsze efekty. Zainwestowałam od razu w cały zestaw, czyli szampon, odżywka i olejek. Włosy stały się odżywione, lśniące i w końcu wyglądają na zdrowe. Używam do tej pory, cały czas, bo efekt jest wow.
Jeśli chodzi o Warszawę to jest fajny fryzjer na Żoliborzu. To zakład fryzjerski Między grzebieniem a nożyczkami. Tu masz ich adres:
ul. Elbląska37
Warszawa Żoliborz
nr tel. 22 258 40 95
Oferują m.in. strzyżenie damskie, strzyżenie męskie, strzyżenie dzieci, usługi barberskie. Solidni, kompleksowi. Pracujący na wysokiej jakości produktach, z wykorzystaniem najnowszych technik pracy. Rzuć okiem na ich stronę - jest galeria prac. Myślę, że znajdziesz u nich to czego potrzebujesz.
Ostatnio edytowany przez nina22 (2022-12-13 08:51:02)