Forum dla nastolatek xD
Dzień Dobry, jeśli interesujecie się halami namiotowymi m.in hale namiotowe a podatek od nieruchomości to polecam tą stronę. Hale namiotowe niezależnie od ich przeznaczenia, rodzą wiele pytań i wątpliwości interpretacyjnych dotyczących podatku od nieruchomości. Zgodnie z przepisami prawa daniną od nieruchomości są objęte budynki, budowle oraz obiekty tymczasowe, natomiast umiejscowienie wśród nich hal namiotowych nie jest prostym zadaniem, co może nawet wywołać problemy fiskalne. Dlatego warto bliżej zastanowić się nad prawną i faktyczną relacją między halami namiotowymi a podatkiem od nieruchomości w 2021 roku. Jest tam wiele innych przydatnych informacji.
Średniak
No teraz jest pewnym faktem, że takie hale namiotowe mogą być problem. Ale warto sprawdzać aktualne ceny bo różnice w tych cenach są bardzo spore
O kurcze, dla mnie to zbyt trudne. Dopiero co niedawno dowiedziałem się o narzędziu Twój e-PIT https://www.swiatpracy.pl/twoj-e-pit-co … problemem/ Daleko mi jednak do takich szczegółowych informacji. To już chyba najlepiej zapytać w urzędzie skarbowym, tam na pewno mają odpowiedni dział, gdzie można zadzwonić.