Forum dla nastolatek xD
Witam! Esmi991, oczywiście że tak. Domowej naprawy butów dokonasz łatwo przy pomocy kleju TADAM® To klej, którego głównym przeznaczeniem jest naprawa butów sportowych, jednak inne także pozwoli skleić. Jest on elastyczny i dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętka, podeszwy i warstwy zewnętrznej buta. Zachęcam Cię do sprawdzenia jego działania.
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Średniak
Oczywiście, że nie. Po co kleić jak i tak zaraz znowu się rozlecą? Lepiej kupić porządne obuwie z http://maps.google.com.sb/url?q=https://otherlife.pl/ i mieć problem z głowy.
Witam! Esmi991, klej TADAM® możesz zabezpieczyć przed wyschnięciem używając do tego ściereczki lub suchego, chłonnego papieru (przecierasz dozownik i zakręcasz klej). Zalecam go przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, aby przedłużyć czas jego przydatności.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
jennifer napisał:
A gdzie można ten klej kupić? Szkoda mi wyrzucać dobre i wygodne buty, odkleiły mi się zapiętki, czy to się da skleić? Chodzi o buty sportowe.
Witam! Jennifer, klej TADAM® kupisz m.in. w kioskach, sklepach motoryzacyjnych, metalowych, oferujących farby oraz lakiery czy sklepach elektrycznych. Dostępny jest także w marketach spożywczych. Kup go i sprawdź jego możliwości.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
jennifer napisał:
Dziękuję, poszukam. Przy okazji chciałam kupić jakiś preparat do czyszczenia/odtłuszczania. Czy nie jest to potrzebne? W jaki sposób przygotowac powierzchnie przed klejeniem?
Witam! Jennifer przed klejeniem butów klejem TADAM® należy je dokładnie oczyścić. Muszą być one czyste, suche oraz bez tłuszczu i kurzu. Najlepszy do ich oczyszczenia będzie środek na bazie alkoholu.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
jennifer napisał:
I po jakim czasie od sklejenia można już w tych butach chodzić?
Witam! Jennifer, sklejone buty łączą się w ciągu 60 sekund. Zalecam jednak poczekać minimum godziny na osiągnięcie ostatecznej wytrzymałości.
Ekspert marki TADAM
tadam.com.pl
No dokładnie jak już kupujemy buty to warto też dobrać akcesoria do butów które przede wszystkim pomogą zadbać o ich odpowiedni stan techniczny i wygląd. Szczególnie w okresie zimowym to u mnie podstawą jest mocny impregnat i przydaje sie dezodorant aby brzydko nie pachniały. Pozdrawiam!