¦wiat nastolatek-wstêp tylko dla dziewczyn!

Forum dla nastolatek xD

#1 2021-12-29 08:01:18

przemaczka

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Wózek do spacerów

Cze¶æ. Jestem m³od± mam±, która mieszka w ma³ej wiosce z bardzo fajnym lasem. Dlatego szukam spacerówki, która bêdzie dobrze przystosowana do wycieczek z moim maluchem na ¶wie¿ym powietrzu. Mo¿ecie mi co¶ poleciæ?

#2 2022-03-16 23:10:20

kaczer

Mistrz

Punktów :   

Re: Wózek do spacerów

Wiem, co spe³ni Twoje oczekiwania i poradzi sobie nawet w bardzo trudnych terenach. Cavoe Axo Style! To bardzo dobry wózek z super amortyzacj±. Producent zadba³ w nim o wszystko - bezpieczeñstwo, wygodê dziecka i rodzica i wiele wiêcej! Polecam!

#3 2022-04-28 08:51:04

qinga

U¿ytkownik

Punktów :   

Ja pamiêtam, ¿e mia³am problem z tym by wybraæ konkretny model wózka dla mojego synka, teraz wybór jest tak du¿y, ze ³atwo siê w tym pogubiæ., Przed zakupem zrobi³am wiêc research, poczyta³am opinie i artyku³y m.in na blogu Dbamy o Dziecko https://dbamyodziecko.pl/. Na tej podstawie podjê³am decyzjê i nie ¿a³ujê warto tu zajrzeæ, to kopalnia wiedzy dla ka¿dego rodzica

#4 2022-06-23 21:24:28

gitla

¦redniak

Punktów :   

Najlepiej kupiæ solidny wózek 2w1 i korzystaæ ze spacerówki z zestawu potem. Ja bardzo polecam wózek Riko Nesa, jest na ¿elowych ko³ach, bezobs³ugowych praktycznie. Ma bardzo dobr± amortyzacjê, wjedziesz nim spokojnie na le¶n± drogê i na chodnik w mie¶cie. £atwo siê sk³ada, rozk³ada, mo¿na spacerówkê i gondolê montowaæ przodem i ty³em do kierunku jazdy. Spacerówka sk³ada sie razem ze stela¿em.

Forum dla nastolatek xD Zarejestruj siê ju¿ dzi¶ i pisz razem z nami!!!

Stopka forum

RSS