¦wiat nastolatek-wstêp tylko dla dziewczyn!

Forum dla nastolatek xD

#1 2015-04-19 08:42:55

Tomeq

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Potrzebna pomoc.

Cze¶æ, jak w temacie potrzebujê pomocy. Chodzi mi o to, aby¶cie pomogli mi podj±æ w³a¶ciw± decyzjê. Mianowicie potrzebujê samochodu, a precyzuj±c chodzi mi o busa dostawczego co¶ w tym stylu. Potrzebujê go, poniewa¿ posiadam firmê przewozow±, a mam problem z moim busem po prostu siê zepsu³. Naprawa potrwa oko³o miesi±ca, poniewa¿ trzeba czekaæ a¿ czê¶ci wróc± z serwisu. Nie posiadam zbyt du¿o kasy na kupno nowego auta dlatego zdecydowa³em siê na skorzystanie z us³ug wypo¿yczalni samochodów. Zainteresowa³a mnie pewna wypozyczalnia samochodow dostawczych andrychow. Bêdê korzysta³ pierwszy raz z takiej firmy, nie mia³em specjalnych kryteriów przy wyborze wypo¿yczalni. Ta jest w moim rodzimym mie¶cie wiêc by pasowa³o wszystko na miejscu itp. Lecz potrzebujê waszej pomocy czy to nie s± jakie¶ "oszukañcze" firmy typu wypo¿yczê a oni potem bêd± wymy¶laæ, ¿e samochód zepsu³em co¶ w tym stylu. Mo¿e to dziwne ale mam obawy do takich rzeczy zawsze stara³em siê unikaæ tego typu rzeczy. Lecz wysz³o jak wysz³o. A wiêc je¿eli co¶ wiecie o tej wypo¿yczalni lub macie jakie¶ godne polecenia w nie dalekiej odleg³o¶ci od Andrychów to piszcie bêdê bardzo wdziêczny.
Pozdrawiam

#2 2017-07-05 12:40:52

Kseniaczek

¦redniak

Punktów :   

Re: Potrzebna pomoc.

Musisz popytaæ najlepiej po znajomych, jest bardzo du¿o solidnych firm, które na pewno Ciê nie oszukaj±. A przy okazji samochodów, mo¿e s± tu jacy¶ koledzy mechanicy? Zastanawiam siê czy warto inwestowaæ w generator azotu do warsztatu tego typu http://bogepolska.pl czy mo¿e na pocz±tek wystarczy butla czy jednak nie taniej wyniesie generator, który przy okazji jest cichy? Co polecacie?

#3 2017-08-13 14:48:53

wiolamalomice

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Ja jestem zdania, ¿e w takich sprawach zdecydowanie warto siê radziæ zawodowców. Ciê¿ko chyba o lepsze ¼ród³o wiedzy i porad...

P³omieñ buntu coraz silniej wzmaga³ siê w jej duszy, nie dlatego, ¿e nie mia³a przed sob± przysz³o¶ci, lecz dlatego, ¿e nie mia³a za sob± przesz³o¶ci

#4 2017-08-14 17:51:52

gustific

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Niestety, ale kompletnie siê na tym nie znam... Nie bêdê w stanie w tym temacie pomóc...

Mi³o¶æ jest niszcz±ca. Wierzy³em w to.

#5 2017-08-22 17:20:58

lulabaii

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Ja niestety kompletnie siê na tym nie znam. Dlatego te¿ nie jestem w stanie pomóc...

Ja lubiê niebezpieczeñstwo, zw³aszcza gdy ju¿ minê³o.

#6 2017-08-23 19:42:01

samar093

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

wiolamalomice napisał:

Ja jestem zdania, ¿e w takich sprawach zdecydowanie warto siê radziæ zawodowców. Ciê¿ko chyba o lepsze ¼ród³o wiedzy i porad...

Ca³kowicie potwierdzam. Jest tylko jeden problem - u nas ka¿dy Polak to "ekspert" we wszystkim. Swoj± drog± najwy¿sza pora, aby siê to zmieni³o.

Zazdro¶æ sprawia, ¿e wygadujemy najró¿niejsze g³upstwa.

#7 2017-08-28 14:33:30

samar093

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

A ja potrzebujê pomocy w wyborze jakich¶ dobrych opon do auta... Czy jeste¶cie w stanie co¶ w tym obszarze doradziæ? Co wiem na pewno, to ¿e chcê kupiæ jakie¶ dro¿sze i porz±dniejsze opony... Czy s±dzicie, ¿e np. te opony pirelli p7 by³yby ok?

Zazdro¶æ sprawia, ¿e wygadujemy najró¿niejsze g³upstwa.

#8 2017-11-20 11:33:59

Arrow

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Poszukaj informacji na ten temat w Internecie. Z ca³± pewno¶ci± siê co¶ sprawdzonego znajdzie w tym obszarze tematycznym

proszê pamiêtaæ o jednej rzeczy: nie wszystko jest takie, jak siê wydaje

#9 2017-12-11 12:21:51

jutrzenka

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Znakomite porady Dziêki wielkie Z ca³± pewno¶ci± mi siê przydadz±

Ten poci±g jedzie coraz szybciej i nikt nie mo¿e go zatrzymaæ.

#10 2018-01-17 12:39:54

michalkomo

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Hm... A czy wiecie mo¿e gdzie udaæ siê po ubezpieczenie samochodu? Tu s± jakie¶ ubezpieczenie samochodu na ubezpieczeniaonline.pl i zastanawiam siê czy s± one warte uwagi... Co o tym my¶licie?

Ostatnio edytowany przez michalkomo (2018-01-18 12:43:26)

Wspó³czesny cz³owiek my¶li bez przerwy, we ¶nie i na jawie, o tym, czy zyska, czy straci, i dlatego musi mieæ tak samo wyostrzon± ¶wiadomo¶æ jak detektyw lub z³odziej.

#11 2018-05-22 17:59:31

rfamielec

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Mam to samo zdanie co mój poprzednik. Nic dodaæ oraz nic uj±æ...

Nic na ¶wiecie nie jest tak straszne jak ból fizyczny. W obliczu bólu nie ma bohaterów, w obliczu bólu nie ma bohaterów.

#12 2018-05-28 17:52:29

fabian65t

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Wed³ug mnie ka¿dy sam powinien podejmowaæ decyzjê. Pó¼niej mo¿esz ¿a³owaæ ¿e kogo¶ siê poradzi³e¶ i on ci doradzi³ ¼le.

#13 2018-06-28 14:07:49

cobra67

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Niezwykle interesuj±ce porady! Dziêki wielkie, na pewno mi siê przydadz±

Nigdy nie bêdziesz stara

#14 2018-10-22 22:43:07

Tolinka

Zaawansowany

Punktów :   

samar093 napisał:

A ja potrzebujê pomocy w wyborze jakich¶ dobrych opon do auta... Czy jeste¶cie w stanie co¶ w tym obszarze doradziæ? Co wiem na pewno, to ¿e chcê kupiæ jakie¶ dro¿sze i porz±dniejsze opony... Czy s±dzicie, ¿e np. te opony pirelli p7 by³yby ok?

My¶lisz bardzo rozs±dnie- akurat na tym elemencie wyposa¿enia samochodu nie ma co oszczêdzaæ. Bezpieczna i komfortowa jazda jest bezcenna. Pierwsze co mi przychodzi do g³owy to opony które sama kupi³am rok temu, ca³oroczne, mo¿na powiedzieæ z tej górnej pó³ki w³a¶nie. Zobacz zreszt± https://www.continental-opony.pl/samoch … soncontact to dok³adnie ten model.  Ca³y wydatek wynagradza mi pewno¶æ na drodze w ka¿dych warunkach pogodowych, ubieg³± zimê swobodnie przeje¼dzi³am na uczelniê i do pracy.

#15 2021-06-01 09:44:44

kasiama

Mistrz

Punktów :   

Koniecznie pomy¶l te¿ o takim rozwi±zaniu jak zabudowy samochodów dostawczych: https://www.ddzabudowy.pl/o-firmie/ . Uwa¿am, ¿e taka zabudowa to bardzo du¿e u³atwienie i wiele firm siê na ni± decyduje.

Forum dla nastolatek xD Zarejestruj siê ju¿ dzi¶ i pisz razem z nami!!!

Stopka forum

RSS