Forum dla nastolatek xD
Cze¶æ!
Co radzicie z robiæ z mêskimi siwymi w³osami? Macie mo¿e dla mnie jakie¶ podpowiedzi i je¶li tak to bêdê wdziêczna za podpowiedzi poniewa¿ u mojego mê¿a jest z tym spory problem i ju¿ nie wiemy co robiæ. Pozdrawiam!
W naszym przypadku bardzo dobrze sprawdzi³ siê preparata GR-7 który jak najbardziej warto przetestowaæ je¿eli zale¿y Wam na dobrej cenie, uczciwym podej¶ciu do klienta i jednocze¶nie konkretnych efektach potwierdzonych badaniami laboratoryjnymi. Dobrze docieraj± do cebulki w³osów pobudzaj±c je do produkcji melaniny. Wszystko tak jak byæ powinno!
Zdecydowanie jestem za, uwa¿am ¿e to jeden z nielicznych preparatów które naprawdê dzia³aj± i ten efekt utrzymuj± przez d³ugi czas. Dziêki skutecznemu docieraniu do cebulek w³osów widaæ coraz lepsze zmiany z tygodnia na tydzieñ. A co wa¿ne jego skuteczno¶æ jest potwierdzona badaniami laboratoryjnymi.
Mam nadziejê w takim razie, ¿e uda³o nam siê Wam pomóc i jak tylko pojawi± siê dodatkowe pytania to koniecznie pisz, mo¿e jeszcze co¶ doradzimy. Pozdrawiam i oby zmiany by³y naprawdê kluczowe