¦wiat nastolatek-wstêp tylko dla dziewczyn!

Forum dla nastolatek xD

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2018-03-08 17:16:27

aqua

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Ubezpieczenie na wakacje

Cze¶æ Wam. Czy wed³ug Was warto siê ubezpieczyæ na wakacyjny wyjazd? Ja siê w³a¶nie powa¿nie zastanawiam nad tak± mo¿liwo¶ci±... Jaka¶ polisa wakacyjna jest np. tu. Czy ten ranking jest Waszym zdaniem wart rozwa¿enia? Z góry wielkie dziêki za porady i sugestie w tym obszarze tematycznym

Moje ¿ycie okre¶laj± rzeczy, których nie zrobi³em i nie powiedzia³em

#2 2018-09-13 11:06:59

hifowiecfp

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Re: Ubezpieczenie na wakacje

Cze¶æ. T³umy w newralgicznych miejscowo¶ciach turystycznych ociupinê zmala³y zatem uzna³em, i¿ jest to dobry moment na wczasy z ca³± famili±. Lecz nie ulega w±tpliwo¶ci, najistotniejsze jest bezpieczeñstwo. Czy my¶licie, i¿ np. takie sugestie jak na Madagaskar bezpieczeñstwo (polisaturystyczna.pl) s± stosownym rozwi±zaniem?

¯ycia nie nale¿y braæ zawsze tak ¶miertelnie powa¿nie, inaczej nie jest godne tego, aby je prze¿yæ – Licia Troisi

#3 2018-10-12 12:26:05

domi78

U¿ytkownik

Punktów :   

Ubezpieczenie na wakacje jest bardzo wa¿ne je¶li wybieramy siê nawet dalej ni¿ Polska. Ró¿nie to bywa wiêc warto wykupiæ , niektóre biura podró¿y ju¿ maj± w ofercie ubezpieczenia. My planujemy w przysz³ym roku zwiedziæ Tajlandje i znalaz³am oferty ale muszê te¿ rozeznaæ siê jak z ubezpieczeniem https://www.ceneo.pl/Wycieczki_zagranic … landia.htm . A wy planujecie ju¿ wakacje czy jeszcze nie ?

#4 2018-10-22 20:10:44

janina

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

By³am w Tajlandii. ¦wietne miejsce, chocia¿ ¿yæ tam nie da³abym rady, zbyt wysoka temperatura i bród. Poczytajcie o ubezpieczeniu z planety m³odych

#5 2018-11-21 14:38:00

p.golec

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Zdecydowanie warto siê ubezpieczyæ na wakacje...
---
po¿yczki dla zad³u¿onych

Ostatnio edytowany przez p.golec (2018-11-21 14:38:09)

#6 2018-11-29 13:09:07

heryklos

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Ja siê raczej niestety s³abo na tym znam. Dlatego te¿ nie bêdê w stanie pomóc.

Gdy cz³owiek stawia sobie granicê tego co zrobi, stawia sobie te¿ granicê tego, co mo¿e zrobiæ

#7 2019-05-06 10:55:50

KITMIT

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Zdecydowanie mogê Wam poleciæ https://wakacyjnapolisa.pl . Nie ma nic lepszego na rynku ni¿ ich ubezpieczenie.

¬li ludzie nigdy nie maj± czasu na czytanie- powiedzia³ Dewey- To jeden z powodów, dla których s± ¼li.

#8 2019-05-13 20:22:37

purple_a

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Je¿eli spêdzacie wakacje w kraju to zwyk³a polisa na ¿ycie wystarczy. Od siebie mogê podrzuciæ ofertê https://www.ubezpieczeniaonline.pl/na-zycie/0.html . Jest niezawodna - mi siê przyda³a niejednokrotnie.

Gdy zamykasz siê na innych - my¶la³ powoli - sam sobie budujesz klatkê.

#9 2019-12-19 17:38:54

Wariette

Mistrz

Punktów :   

Nie da siê od wszystkiego ubezpieczyæ. Na przyk³ad nie da siê ubezpieczyæ od Eurowings odwo³anego lotu, ale ju¿ da siê za³atwiæ w niektórych sytuacjach odszkodowanie. Niestety nie wiem dok³adnie od których, ale tutaj https://delayfix.com/linia-lotnicza/eurowings jest to nie¼le opisane. Natomiast co do ubezpieczenia, to na co siê da, ja siê ubezpieczam.

Forum dla nastolatek xD Zarejestruj siê ju¿ dzi¶ i pisz razem z nami!!!

Stopka forum

RSS