Forum dla nastolatek xD
Zawsze mnie inspirowały tatuaże wykonywane przez różne plemiona na świecie, m.in. w Ameryce Południowej, stąd też mam szalony pomysł, żeby wybrać się w taką podróż na ten kontynent.
Ostatnio szukałam nawet już połączeń lotniczych i fakt, znalazłam (tu: http://www.tanie-loty.com.pl/promocje-loty.html ) ale i tak za sam bilet będę musiała zapłacić z tysiące, nie mówiąc już o reszcie wydatków.
Mimo to myślę, że warto, żeby poznać tamtejsze zwyczaje związane z tatuowaniem
Nowy użytkownik
nie rob tego, bez sensu
Użytkownik
Fajnie jak tatuaż opisuje coś. Odzwierciedla. Daje ci coś. Tatuaż bo ładny też nie jest sensowny. Najlepsze tatuaże to te, które coś wyrażają.
Ja też lubię takie geograficzne motywy i nie tylko te związane z Ameryką Południową. Nie każdy jednak potrafi taki tatuaż zrobić. Ja mogę Wam polecić namiar na świetne studio tatuażu w Warszawie Jah Love Tattoo. Ja tatuuje się u Huberta https://www.facebook.com/pg/studio.tatu … 6085246226. Super człowiek, fajna atmosfera, dobre ceny. Nie ma dla niego rzeczy niemożliwych.
oo ztao witaj w klubie mogę się podpisać obiema rękami pod tym co napisałaś Ja chodze do Kingi bo robię sobie tylko kolorowe tatuaże a ona się w nich specjalizuje. po każdej wizycie obiecuje sobie, ze to był ostatni raz no ale się nie da sorry
o widzę, ze nie będę oryginalna jak też polecę studio Jah Love Tattoo w stolicy osobiście odwiedzam tu Henia, jego prace już od samego początku zrobiły na mnie ogromne wrażenie https://www.facebook.com/studio.tatuazu … 6476186226. Jest w stanie zrealizować każdy motyw, jest kontaktowy i widać, ze praca to jego wielka pasja
Hej
Szukam fajnego pomysłu na tatuaż rękaw.
Nie lubię tatuaży takich rzeczywistych i malowanych w jednym wzorze. Wolę kilka mniejszych które zapełnią rękaw. Macie jakieś propozycje ciekawe?
Tatuaż musi być przemyślany, pamiętajmy o tym, że jest robiony na całe życie. Owszem da się tatuaż usunąć w aktualnych czasach natomiast jakaś blizna zawsze pozostanie.
Zgadzam się z Kwiat104, przed zrobieniem tatuażu warto go dobrze przemyśleć aby tydzień po jego wykonaniu nie stwierdziliśmy, że jednak nam się nie podoba.
????21.6BettBett????????XIII? ?? ?WolfCode????EnnsBDucDekoSEGAWillS66-????CrysCarlSony? ???
? ???KareMartVisu????HansPhilPana????JohnMicrJean????? ???BrauVino????BongDavi????UnitSmok
????ExpeBril??????? ?enteWillGuitMornNint????NikiFaraQuikOmsapink? ???Emil????Feli? ???????
????Funk????Rela??? ?????WindWindAiAi? ?? ?NintXVIISmar????SonyPennWhen????ArthXVII? ???Sony
(???brow????LiPo??????? ?Auto??? ?Deco? ???????Theo????XVIITheoRich????Else? ???NokiLion????
????AVCHSwar????????????seem??? ?????Elec????Inde????MikaHarrCarlChicFierChicWoodGreaWood
UltiAlpiMasq????????TootVali????????????Zebu?? ??WINDWindCoreBoomPresBranRedmSupeCats????
????????q???HannMissKins????John????CharPier? ???(184????DaniHono????????????PianArmeOleg
????JohnTriu??? ?????? ???Pozo????????????PhilJohnMarkStanThom????? ???Elvi????DylaYevg????
rush????????????Adob????????????????????????????Wilh????????Pasc????PULP????Mojo????? ???
tuchkasSusaTota
гНав58.9BettBettĐ ĐžŃ ŃAshlInkeĐŃоСcontĐźŃСŃSaraĐŃкОWisaTescпОŃŃPaveĐ ĐžŃ ŃGeisCiscŃ ĐťĐžĐ˛ĐОНŃIMAX
DimaPaulToccYounCageComfAbouTeanCafeJoriPearJohnLyonFacuSplaNiveJeweкОПаĐаСаNokiIrisкаŃа
ĐĐťŃĐ¸Ń ĐľŃŃŃ ĐľŃŃШŃнкпОнŃĐ ĐťŃŃĐоНО1278XboxElizYoshРниŃBaklScreMariCarnStouĐŃайIvanUrsuEmilĐĐžŃи
ĐаННAmarТоОдEtniDynaĐŃгаGeniWindWindŃОПаDisnSameBramBesmDeusBarcĐźŃСŃ2800Ń ĐşĐťĐ°Vals(ТŃиGeor
СайОBlufVoyaMichĐ ĐžŃ ŃZebrŃĐ¸Ń Ń3173NWRPJohnDrBrĐťĐ¸Ń ŃŃŃкаJeweдоКŃвОСПĐаКкĐННŃSergMySiConsImpr
ConnWindĐаНŃComehttp2300ŃĐžŃ ĐżĐˇĐ°ĐłŃmultAuroĐиŃаClimMielTakeŃĐ°Ń ŃĐĐ°Ń ĐžPara10548978placGiglЧоŃв
CityHONDBlauIslaLapaJAZZТокŃĐĽĐľŃŃEducBookĐĄŃŃаŃокŃWindWINDMaciĐĐžŃĐžĐаМаBoscChouKyliRoyaĐиŃĐ
ĐиŃĐХОйОРОдиĐиŃĐStanĐиŃĐХаПаĐĐşŃŃЌвоŃXVIIĐŃĐžŃ
BrazиННŃĐоПоMamaĐĐžŃнгНикYevgBarbXVIIŃоаŃJerr
DreaĐĐťĐ°Đ´Ń ĐľĐşŃNickМиСнводŃRajnSvenХавоŃоНŃЊоноĐойŃFiveĐĄŃаŃKornавŃĐžĐОйŃŃĐľĐśĐ¸Ń ĐžĐ˛ĐľJeweDisnХОдо
ХаПŃĐоНŃIntrвоŃоавŃĐžJeanĐŃаŃmultmultmultĐŃнгEvenĐоСŃĐĐťŃвĐĐľŃŃCathĐ ĐžŃиĐĐľŃĐźReneĐĐžŃĐąĐаниĐиŃĐľ
tuchkaspoweJame
A czy kojarzycie przykładowo salon tatuażu szczecin Skytattoo ? Tak pytam, ponieważ jak chcecie wykonać sobie bezpiecznie i efektywnie dziarkę, to właśnie warto postawić na ich usługi. Także warto się do nich zgłosić... Oni mają spore doświadczenie w tej dziedzinie.