Forum dla nastolatek xD
Bierze któraś z was Tabakę? Co o niej sądzicie? Ja uważam że jest spoko
To była moja pierwsza używka. Potem doszły mocniejsze, jak amfeta.
Uważam, że nie ma się czym chwalić...
Obecnie nie wciągam niczego i nie zamierzam już nigdy próbować.
Ja uważam że Tabaka jest całkiem, całkiem heh... Szczerze? To sama jeszcze nie brałam bo mam problem z kupnem ;/ Ale uważam tak, dlatego że dużo się o tym naczytałam No ale ostateczną decyzję podejmę jak sama spróbuję
To może coś o Tabace dla tych którzy nie wiedzą co to jest ( bo na pewno są takie osoby ).
Tabaka – sproszkowany tytoń, czasami wzbogacony kompozycjami aromatyzującymi, przeznaczony do zażywania przez nos. W odróżnieniu od papierosów, nikotyna wchłaniana jest nie przez płuca, ale przez śluzówkę nosa.
Źródło: Wikipedia
Nowy użytkownik
A co myślicie, żeby poszukać jakiegoś info na ten temat w necie? Moim zdaniem to może być dość dobra opcja.
Całkowicie zgadzam się z moim poprzednikiem. Nic dodać, nic ująć
Nowy użytkownik
Sądzę, że są to niezwykle interesujące informacje Dzięki wielkie, sądzę, że to będzie bardzo przydatne.
Nie próbowałam, ale jakiś mnie nie ciągnie. Jednak wolę dobry tytoń z https://najlepszytyton.pl . Szczególnie ten ciemny, mocny nie ma sobie równych, chociaż słabszy też jak najbardziej ok. Można naprawdę sporo zaoszczędzić w porównaniu do tego, ile trzeba wydać na klasyczne papierosy.