Forum dla nastolatek xD
Zastanawiam się nad skutecznością nowoczesnych form reklamy. Ciekawi mnie, co obecnie działa bardzie na klientów reklama w internecie czy reklama stacjonarna? Ze swoich obserwacji, wiem, że w pamięć zapadają niebanalne i wyróżniające się treści. Według mnie kreatywnie stworzone logo jest w stanie zdziałać więcej niż najbardziej wyszukana ulotka. A Wy jak uważacie, co jest kluczem do skuteczności reklam?
Nowy użytkownik
A czy uważacie, że np. taki pendrive z logo jest wyjściem, które ma sens? Z góry wielkie dzięki za porady w tym obszarze tematycznym
Pendrive to moim zdaniem bardzo dobra opcja Przydać się może też taki pendrive w kształcie klucza
Bardzo ważna jest również właściwa strona WWW. Ciekawe strony internetowe są np. tu Wydaje mi się, że warto się temu przyjrzeć
Nie jest to niestety moja dziedzina wiedzy i informacji. W związku z tym nie będę w stanie pomóc...
Nowy użytkownik
Moim zdaniem teraz trzeba postawić na dobrą stronę www oraz ciekawą i sprawdzoną reklamę SEO.
Jeżeli firma jest mała i dziala stacjonarnie to sprawdzić się moga nawet banery w mieście.
W dzisiejszych czasach liczy się przede wszystkim w pełni profesjonalny wizerunek. Bez tego po prostu nie da się za bardzo osiągnąć sukcesu... Można to osiągnąć np. poprzez taką fotografię biznesową https://postawnawizerunek.pl/
Reklama w sieci to podstawa, ale trzeba korzystać z różnych form promocji. Można na przykład dodawać ogłoszenia do serwisów https://ogloszenia.taelo.pl to dobra, duża baza wykonawców. Warto, żeby firma była tam obecna, można za darmo dodać ogłoszenie, można sobie sprawdzić opinie klientów o poszczególnych wykonawcach.
A czy znacie jakąś sprawdzoną firmę zajmującą się stronami WWW dla szkół? Ja się właśnie zastanawiam, czy na przykład coś takiego jak tu będzie ok strona internetowa dla szkoły... Co na ten temat sądzicie?