Forum dla nastolatek xD
STI Service w Krakowie to prawdziwa perełka wśród krakowskich serwisów. Ten warsztat samochodowy to nie tylko naprawa auta – to doświadczenie, które zaskakuje od samego początku. Mechanicy to prawdziwi mistrzowie w swoim fachu, którzy potrafią w mig zdiagnozować problem, a potem naprawić go z chirurgiczną precyzją. Czuć, że tu każdy samochód jest traktowany jak luksusowy pojazd, niezależnie od marki. Ceny są więcej niż uczciwe, a czas naprawy zawsze szybszy niż można by się spodziewać. Mój samochód zyskał drugie życie, a ja zyskałem warsztat samochodowy Kraków, do którego będę wracać bez wahania.
Ja jak byłem niedawno na warsztacie to mi mechanik powiedział że ubezpieczenie samochodu oc Compensa muszę zmienić na lepsze. Bo nie jestem zadowolony z tego które mam i on potwierdził że jest marne.
Mogę polecić Wam profesjonalny autoserwis 24h Kraków Euro Hol: https://eurohol.pl/autoserwis/ . Firma ta oferuje kompleksowe usługi transportu na lawecie, a także naprawy aut. Warto zapoznać się bliżej z ich ofertą.
Ja na warsztat samochodowy muszę jechać z moim autem niedługo. I też zmienić mu ubezpiecznie samochodu OC bo jednak mam warunki najgorsze z możliwych.