Forum dla nastolatek xD
Każdy kto posiada kilkulatka wie, że zabawa z nim musi być kreatywna i wciągająca. Dlatego też stawiaj na rozwojowe i pomysłowe zabawy takie jak tworzenie, malowanie itp. W takim wypadku zszywacz, kolorowe kartki, bibuła i klej są przydatnym asortymentem aby stworzyć coś szalonego i niezastąpionego, a jednocześnie pozwolić na rozwijanie wielu umiejętności.
To bardzo ważne, aby spędzać czas z dzieckiem i organizować mu różnego rodzaju zabawy. U nas na przykład świetnie sprawdzają się kolorowanki. Nawet znalazłam stronę https://kolorowanki24.pl/kolorowanki-dla-chlopcow/ gdzie takie kolorowanki są do pobrania i wydruku
U nas ogrom rzeczy od ASTRA jak na przykład zestawy kreatywne. Ostatnio furorę robiła Frutolina ale teraz kupiliśmy też farby takie do malowania po nich kredą. Chcemy zrobić na ścianie, albo może pomalować jakiś stolik. Super opcja.
Kupowałam akurat stacjonarnie ale koleżanka mówiła, że zamawiała sobie z www.szkoloteka.pl . Mają całkiem spory wybór nawet ASTRA nowości.
U nas też te kreatywne zestawy się super sprawdzały jako prezenty. ASTRA ma ich ogromny jak dla mnie wybór. Dzieciaki lubią takie prezenty, a rodzice mogą się cieszyć z czasu który mogą sobie spędzić spokojnie sami, albo bawić się wspólnie Ja wolę stanowczo wtedy usiąsc sobie z książką
Nowy użytkownik
zgadzam się z przedmówcą