Forum dla nastolatek xD
Moje drogie, jak najlepiej poradziæ sobie z uci±¿liwymi komarami w ogrodzie? Czy mo¿ecie poleciæ jakie¶ sprawdzone produkty? S³ysza³am ostatnio od kole¿anki pochwa³y o sprayu na komary marki Mosbito. Wiecie mo¿e co¶ wiêcej na ten temat?
U¿ywam mosbito Masz na mysli ten suchy spray? Jest bardzo skuteczny i nie klei siê, nie trzeba go rozsmarowywaæ. Je¶li siê nie mylê to juz od trzeciego roku ¿ycia mo¿na go stosowaæ.
Ostatnio edytowany przez jennifer (2023-05-31 19:20:53)
Ja kupi³am ostatnio ten spray Mosbito Tropical - powiem tyle, pierwszy, który faktycznie u mnie sprawdza siê tak dobrze, bo nie tylko chroni przed komarami i kleszczami, ale faktycznie te¿ nie zostawia takiej t³ustej warstwy i nie ¶mierdzi
Ka¿dy ogrodnik wie, jak wa¿ne jest odpowiednie nawadnianie ro¶lin. Dlatego warto zainwestowaæ w hydrofor, który bêdzie s³u¿y³ przez wiele lat. Je¶li jeste¶cie w trakcie wyboru urz±dzenia i zastanawiacie siê, na co zwróciæ uwagê, polecam artyku³ dostêpny na https://fajnyogrod.pl/porady/jak-wybrac … rod-_wp23/ który bardzo du¿o w tym zakresie wyja¶nia.