Forum dla nastolatek xD
Bierze która¶ z was Tabakê? Co o niej s±dzicie? Ja uwa¿am ¿e jest spoko
To by³a moja pierwsza u¿ywka. Potem dosz³y mocniejsze, jak amfeta.
Uwa¿am, ¿e nie ma siê czym chwaliæ...
Obecnie nie wci±gam niczego i nie zamierzam ju¿ nigdy próbowaæ.
Ja uwa¿am ¿e Tabaka jest ca³kiem, ca³kiem heh... Szczerze? To sama jeszcze nie bra³am bo mam problem z kupnem ;/ Ale uwa¿am tak, dlatego ¿e du¿o siê o tym naczyta³am No ale ostateczn± decyzjê podejmê jak sama spróbujê
To mo¿e co¶ o Tabace dla tych którzy nie wiedz± co to jest ( bo na pewno s± takie osoby ).
Tabaka – sproszkowany tytoñ, czasami wzbogacony kompozycjami aromatyzuj±cymi, przeznaczony do za¿ywania przez nos. W odró¿nieniu od papierosów, nikotyna wch³aniana jest nie przez p³uca, ale przez ¶luzówkê nosa.
¬ród³o: Wikipedia
Nowy u¿ytkownik
A co my¶licie, ¿eby poszukaæ jakiego¶ info na ten temat w necie? Moim zdaniem to mo¿e byæ do¶æ dobra opcja.
O, fajnie, dziêki za sprawdzone porady My¶lê, ¿e mi siê przydadz± z ca³± pewno¶ci±
Te¿ pamiêtam sza³ na tabakê, ch³opaki w klasie w pewnym momencie ci±gle tylko chodzili siê wymieniali. Jeden mia³ czerwon±, jeden czarn±, jeden zielon±. A pó¼niej chodzili i prosili o chusteczki. xd
Ca³kowicie zgadzam siê z moim poprzednikiem. Nic dodaæ, nic uj±æ
Nowy u¿ytkownik
S±dzê, ¿e s± to niezwykle interesuj±ce informacje Dziêki wielkie, s±dzê, ¿e to bêdzie bardzo przydatne.
Nie próbowa³am, ale jaki¶ mnie nie ci±gnie. Jednak wolê dobry tytoñ z https://najlepszytyton.pl . Szczególnie ten ciemny, mocny nie ma sobie równych, chocia¿ s³abszy te¿ jak najbardziej ok. Mo¿na naprawdê sporo zaoszczêdziæ w porównaniu do tego, ile trzeba wydaæ na klasyczne papierosy.