Forum dla nastolatek xD
Zastanawiam siê nad skuteczno¶ci± nowoczesnych form reklamy. Ciekawi mnie, co obecnie dzia³a bardzie na klientów reklama w internecie czy reklama stacjonarna? Ze swoich obserwacji, wiem, ¿e w pamiêæ zapadaj± niebanalne i wyró¿niaj±ce siê tre¶ci. Wed³ug mnie kreatywnie stworzone logo jest w stanie zdzia³aæ wiêcej ni¿ najbardziej wyszukana ulotka. A Wy jak uwa¿acie, co jest kluczem do skuteczno¶ci reklam?
Nowy u¿ytkownik
A czy uwa¿acie, ¿e np. taki pendrive z logo jest wyj¶ciem, które ma sens? Z góry wielkie dziêki za porady w tym obszarze tematycznym
Pendrive to moim zdaniem bardzo dobra opcja Przydaæ siê mo¿e te¿ taki pendrive w kszta³cie klucza
Bardzo wa¿na jest równie¿ w³a¶ciwa strona WWW. Ciekawe strony internetowe s± np. tu Wydaje mi siê, ¿e warto siê temu przyjrzeæ
Nie jest to niestety moja dziedzina wiedzy i informacji. W zwi±zku z tym nie bêdê w stanie pomóc...
Nowy u¿ytkownik
Moim zdaniem teraz trzeba postawiæ na dobr± stronê www oraz ciekaw± i sprawdzon± reklamê SEO.
Je¿eli firma jest ma³a i dziala stacjonarnie to sprawdziæ siê moga nawet banery w mie¶cie.
W dzisiejszych czasach liczy siê przede wszystkim w pe³ni profesjonalny wizerunek. Bez tego po prostu nie da siê za bardzo osi±gn±æ sukcesu... Mo¿na to osi±gn±æ np. poprzez tak± fotografiê biznesow± https://postawnawizerunek.pl/
Reklama w sieci to podstawa, ale trzeba korzystaæ z ró¿nych form promocji. Mo¿na na przyk³ad dodawaæ og³oszenia do serwisów https://ogloszenia.taelo.pl to dobra, du¿a baza wykonawców. Warto, ¿eby firma by³a tam obecna, mo¿na za darmo dodaæ og³oszenie, mo¿na sobie sprawdziæ opinie klientów o poszczególnych wykonawcach.
A czy znacie jak±¶ sprawdzon± firmê zajmuj±c± siê stronami WWW dla szkó³? Ja siê w³a¶nie zastanawiam, czy na przyk³ad co¶ takiego jak tu bêdzie ok strona internetowa dla szko³y... Co na ten temat s±dzicie?