Forum dla nastolatek xD
Nowy u¿ytkownik
Hej. Planujê zapisaæ siê do dobrego i sprawdzonego fryzjera. Chcia³abym rozja¶niæ swoje w³osy, dlatego te¿ my¶la³am o https://www.ttstudiourody.pl/fryzjer/ . Co s±dzicie? Wydaje mi siê, ¿e to by³by bardzo dobry wybór
Gdzie znajduje siê ten salon? Marzy mi siê kompletna metamorfoza, ostatnie dwa lata farbowa³am na br±zy i czerñ, ale chcia³am teraz wróciæ do koloru bardziej zbli¿onego do mojego ¶redniego blondu. Wiem, ze to ³atwe nie bêdzie, wiêc wolê sprawdzony salon
Mam do¶æ zniszczone i suche w³osy i na ten moment z nimi poradzi³a sobie tylko linia Inoar Kálice. Da³a najlepsze efekty. Zainwestowa³am od razu w ca³y zestaw, czyli szampon, od¿ywka i olejek. W³osy sta³y siê od¿ywione, l¶ni±ce i w koñcu wygl±daj± na zdrowe. U¿ywam do tej pory, ca³y czas, bo efekt jest wow.
Je¶li chodzi o Warszawê to jest fajny fryzjer na ¯oliborzu. To zak³ad fryzjerski Miêdzy grzebieniem a no¿yczkami. Tu masz ich adres:
ul. Elbl±ska37
Warszawa ¯oliborz
nr tel. 22 258 40 95
Oferuj± m.in. strzy¿enie damskie, strzy¿enie mêskie, strzy¿enie dzieci, us³ugi barberskie. Solidni, kompleksowi. Pracuj±cy na wysokiej jako¶ci produktach, z wykorzystaniem najnowszych technik pracy. Rzuæ okiem na ich stronê - jest galeria prac. My¶lê, ¿e znajdziesz u nich to czego potrzebujesz.
Ostatnio edytowany przez nina22 (2022-12-13 08:51:02)