Świat nastolatek-wstęp tylko dla dziewczyn!

Forum dla nastolatek xD

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2025-07-28 15:54:28

johnpatong111

Zaawansowany

Punktów :   

Laptop do naprawy

Hej, córce nagle padł laptop dzień przed oddaniem pracy zaliczeniowej i już panika, nic się nie włączało, tylko czarny ekran. Znalazłam stronę https://panodkas.pl/serwis-komputerowy/ i może by im dać, ale nie wiem czy to porządny serwis, ktoś miał z nimi styczność?

#2 2025-09-01 13:42:00

Ozka

Średniak

Punktów :   

Re: Laptop do naprawy

Nie znam się za bardzo na sprzęcie, więc wybór laptopa zawsze był dla mnie dramatem. Jednak podczas poszukiwań trafiłem na portal https://www.wybieramlaptopa.pl/ i powiem wam, że uratowało mi to sporo nerwów. Wszystko czytelnie opisane, plus są rankingi co się opłaca w danym budżecie. Dużo łatwiej podjąć decyzję, niż przeglądać tysiąc ofert w sklepach bo ciężko nie mając dużej wiedzy je samodzielnie wyselekcjonować.

#3 2025-10-26 07:43:34

muszka

Średniak

Punktów :   

Mój laptop Dell nagle się nie włączał – artykuł laptop Dell nie włącza się pomógł mi krok po kroku znaleźć problem i go rozwiązać.

#4 2025-11-17 13:52:16

MargaretG

Zaawansowany

Punktów :   

Jeśli ktoś z Was zastanawia się, gdzie w Katowicach naprawić komputer, to bardzo polecam serwis komputerowy Katowice. Naprawili mi zasilacz, przy okazji sprawdzili też temperatury i stan dysku – wszystko w ramach jednej usługi. Do tego świetny kontakt telefoniczny i uczciwe podejście. Na pewno wrócę, jeśli będzie potrzeba.

Forum dla nastolatek xD Zarejestruj się już dziś i pisz razem z nami!!!

Stopka forum

RSS