Forum dla nastolatek xD
Nowy użytkownik
No wlasnie, a jaki kocyk dla niemowlaka bedzie najlepszy jak juz jestesmy w temacie wozkow
Trzeba sobie zdac sprawe z jednego .. taki zakup bedzie nam sluzyl przez dlugi czas wiec warto zainwestowac w cos lepszego jakosciowo. Jak tak patrze na swoje kolezanki to kazda szuka oszczednosci w wyprawce dla dziecka. Mnie to jakos nie przekonuje poniewaz juz to kiedys przerabialam .. te tansze kocyki zwyczajnie sie mocno mechaca po praniu i niestety nie sa juz tak mieciutke jak od nowosci. Jesli zdecydujemy sie na zakup w sprawdzonym sklepie - https://colorstories.pl/kocyki-i-koce/ to dostaniemy kocyki dla niemowląt z najwyzszej jakosci materialow .. gwarantujace komfort dla naszego dziecka Osobiscie moge polecic te w 100% wykonane z bawelny poniewaz nie ma problemow z ich praniem .. a po wysuszeniu sa jak nowe.
Hejka! w zasadzie dzieki wam wszystko poszlo do prozdu i nie przeplacilismy dalo duzo do myslenia poszukalem i znalazlem ten sklep https://www.eurowozki.pl/ wsio okej polecam.
To prawda, że dobranie odpowiedniego wózka dla naszej pociechy to nie najłatwiejsze zadanie. My za najlepszy uznaliśmy wózek Riko Sigma i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Posiada on dużą wygodną gondolę z regulacją oparcia, siedzisko z dodatkowym materacykiem oraz dodatkowa amortyzacja gondoli i siedziska z regulacją twardości.
Dużo zależy od tego jakiego wózka szukasz i jakie funkcje się dla ciebie liczą. Jak dla mnie liczyło się aby wózek był bezpieczny i wygodny. I taki właśnie est mój Volt Pro ( marki Euro-cart), który przeznaczony jest już dla dzieci od urodzenia do 22 kg. Posiada on również lekki aluminiowy stelaż oraz łożyskowane koła z amortyzacją.
Dużo zależy od tego jakie funkcje ma posiadać twój wózek i na czym zależy ci najbardziej. Dla mnie najważniejsze było aby wózek był stabilny, bezpieczny i wygodny. Chciałam również aby był łatwy w obsłudze i dobrze sobie radził w trudnym terenie. I właśnie dlatego zdecydowałam się na Riko Villa, który posiada również przepinane siedzisko oraz dodatkowy materacyk na siedzisku.