¦wiat nastolatek-wstêp tylko dla dziewczyn!

Forum dla nastolatek xD

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#16 2020-11-02 16:49:09

mariga

U¿ytkownik

Punktów :   

Re: Prezent dla ch³opaka

Pisali¶cie o alkoholu i wiem, ¿e to raczej nie przyniesie ¿adnego efektu, ale czytaj±c https://notatek.pl/mlodziez-wobec-alkoholu dochodzê do wniosku, ¿e z roku na rok m³odzie¿ coraz chêtniej siêga po alkohol, a w naszym kraju alkoholizm siê szerzy. Warto zwróciæ uwagê na problem i czym prêdzej zrobiæ co¶ ¿eby wszystko sz³o w drug±, pozytywn± stronê.

#17 2020-12-12 11:24:36

zosiabartkowska

¦redniak

Punktów :   

Je¶li ch³opak lubi w³asnej roboty alkohol to my¶lê, ¿e przyda mu siê zestaw butelek , który mo¿na wykorzystaæ do w³asnej produkcji nalewek czy wina. Co wa¿ne wybór produktów jest naprawdê spory, wiêc my¶lê, ¿e ka¿dy znajdzie co¶ dla siebie. Jest mnóstwo mo¿liwo¶ci, kolorów i wielko¶ci, a wszystko w bardzo dobrych cenach. Ch³opak na pewno bêdzie zadowolony je¶li lubi takie klimaty.

#18 2020-12-14 13:38:39

Tomekpl

U¿ytkownik

Punktów :   

Oprócz alkoholu fajnie by by³o zainwestowaæ w jakie¶ potrawy. Dobrze wiem ¿e faceci uwielbiaj± je¶æ na ¶wie¿ym powietrzu. Czyli kupno takiego Grilla Ogrodowego bêdzie wspania³ym pomys³em. Zaproszenie du¿ej grupy na dzia³ki, albo na swoje w³asne podwórko i wypoczywanie przy grillu ogrodowym jest naprawdê bardzo dobrym pomys³em.
Je¶li jeszcze wymy¶licie odpowiednie potrawy, w szczególno¶ci te wegañskie, dobrze wypieczone. To bêdziecie siê bawiæ przednio, a¿ do wieczora. U mnie ten pomys³ ¶wietnie siê sprawdzi³. Z ca³ego serca Polecam!

#19 2021-02-05 09:08:08

Walka

U¿ytkownik

Punktów :   

Sloneczko napisał:

Czy ch³opak lubi wêdkarstwo? Wiem, ¿e wielu facetów lubi tego typu rozrywki. Mo¿e kup mu jakie¶ akcesoria wêdkarskie?

O tak, mój ch³opak na przyk³ad bardzo lubi ³owiæ ryby, wiêc czêsto kupujê mu co¶ zwi±zanego w³a¶nie z jego pasj± Ostatnio na przyk³ad na gwiazdkê kupi³am mu now± wêdkê z oferty na stronie internetowej https://sklepwedkarski.pl/pol_m_Gruntow … 46626.html. W sklepie tym maj± ogólnie ca³kiem spory wybór sprzêtu wêdkarskiego, wiêc polecam i Wam siê tam rozejrzeæ

#20 2024-11-11 15:07:40

Wariette

Mistrz

Punktów :   

Przegl±dam ofertê win online na stronie https://top-wino.pl/ i widzê wiele ciekawych pozycji. Czy kto¶ z Was ju¿ tam kupowa³? Zastanawia mnie, jak wygl±da ich obs³uga klienta i czy mo¿na liczyæ na pomoc w wyborze odpowiedniego trunku? Chêtnie poczytam Wasze do¶wiadczenia. To zawsze bezpieczniej, jak siê cz³owiek wypyta.

Forum dla nastolatek xD Zarejestruj siê ju¿ dzi¶ i pisz razem z nami!!!

Stopka forum

RSS