Forum dla nastolatek xD
Dziewczyny co s±dzicie o kosmetykach wegañskich i pielêgnacji koreañskiej ? Temat ostatnio mocno popularny a ja do tej pory kupowa³am kremy czy inne kosmetyki w drogeriach i teraz chcia³abym to zmieniæ. Gdzie szukaæ dobrych produktów?
ja jestem ich wielk± fank±, odk±d u¿ywam kosmetyków typowo naturalnych i wegañskich moja skóra ma siê o wiele lepiej ni¿ wcze¶niej je¶li chodzi o konkretn± firmê to polecam Muldream
te¿ polecam Muldream odk±d ich u¿ywam widzê znaczn± poprawê kondycji mojej problematycznej skóry fajnie, ze mo¿na je kupiæ w sieci w ich e-sklepie ale s± te¿ dostêpne w drogeriach Douglas
Ja i mój ch³opak chêtnie siêgamy po wegañskie kosmetyki. Obydwoje jeste¶my przeciwnikami testowania sk³adników na zwierzêtach. Bêd±c w temacie chcia³abym zapytaæ jak to jest z perfumami? S± wegañskie czy jednak nie? Pilnie poszukujê odpowiedzi na to pytanie, bo chcia³abym kupiæ sobie flakonik Montblanc Signature . Po opisie zamieszczonym na stronie https://encyklopediaperfum.pl/perfumy/m … -signature wnioskujê ¿e zapach na pewno mi siê spodoba ale...w sk³adzie jest pi¿mo- ciekawe czy syntetyczne czy o zgrozo odzwierzêce?